Nové záběry z CoD: IW ukazují mateřskou loď
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z CoD: IW ukazují mateřskou loď

Nové záběry z CoD: IW ukazují mateřskou loď

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 7. 2016 10:06 3
Reklama

Nejnovější přírůstek do série Call of Duty se od zemské tíže odpoutá až do hlubin vesmíru. Samozřejmě tam ale nebude poletovat jen tak, bez mateřské lodi by to nešlo. A právě toto masivní plavidlo nám autoři představují v novém traileru.

UNSA Retribution, jak se bude váš vesmírný koráb jmenovat, bude sloužit jako centrální hub celé hry. Odtud budete odcházet na jednotlivé mise a zároveň tu budete vyvíjet různá vylepšení pro své vybavení. Video vás provede po palubě a předvede několik scén, kterými chtějí autoři z Infinite Ward docílit hlubšího ponoření do příběhu hry. Nečekejte žádný Mass Effect, autoři neustále připomínají, že vše má působit velmi uvěřitelně a hra není pokusem o sci-fi.

Kromě procházky po lodi se můžete podívat i na nový trailer z kampaně pro jednoho hráče. Kromě řady výbuchů, napjatých momentů a hrdinských činů si možná všimnete, jak moc se zub času zahryzl do používané technologie. A jedna dobrá zpráva na závěr pro veterány multiplayeru – oblíbená mapa Terminal oslaví svůj návrat. Bohužel jen jako bonus k předobjednávce, takže pokud si chcete vyzkoušet, jak bude Terminal vypadat na měsíci v podobě doku pro vesmírné lodě, navíc v údajně razantně vylepšené grafice, neměli byste váhat. Do listopadu, kdy hra vychází, je ale ještě času dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama