Hráči s PS4 si na Ark ještě počkají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči s PS4 si na Ark ještě počkají

Hráči s PS4 si na Ark ještě počkají

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2016 11:43 2
Reklama

Priority vývojářů Ark: Survival Evolved jsou nyní stanovené na dokončení základní hry, jež byla z letošního léta odložena na 4. čtvrtletí tohoto roku. A do té doby se také s jistotou nedočkáme ani slíbené PS4 bety arénové odnože jménem Ark: Survival of the Fittest.

O samotné PS4 verzi hry se v minulosti hovořilo například v souvislosti s přáním early access programu i na této konzoli, pak ale došlo k jejímu rozdělení na dva tituly a tehdy tvůrci přislíbili dodat na PS4 oba tituly s tím, že právě Survival of the Fittest měl vyjít co možná nejdříve.

Leč hra dokončená stále není a tříštit pozornost týmu mezi více her se samotným tvůrcům nezdá jako chytrý nápad. Z toho důvodu se multiplayerové arény v Ark: Survival of the Fittest prozatím odkládají, a to bez oznámení plánovaného data vydání.

Zcela zkrátka ale majitelé PS4 jistě nepřijdou, a tento odklad prý dle vyjádření studia znamená, že k vydání samotného Survival Evolved by tímto mohlo dojít dříve (řeč je samozřejmě o PS4 verzi). Kdy tomu ale tak bude, to zatím nevíme, tvůrcům však přejeme podobný úspěch jako v případě edic jiných a do budoucna co možná nejméně problémů. Kromě ohlasů o zabugovanosti hry totiž v minulosti tým trápila i žaloba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama