Sony zveřejnilo další nabídku PS Plus her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony zveřejnilo další nabídku PS Plus her

Sony zveřejnilo další nabídku PS Plus her

David Plecháček

David Plecháček

29. 6. 2016 18:32 8
Reklama

Když jsme včera mluvili o Microsoftu a předběžném úniku her v Games with Gold, nakonec se ukázalo, že predikce vyšla. Zdaleka ne tak věrohodné tipy se v průběhu posledních dvou dnů objevovaly i u červencové nabídky od Sony (jako třeba PES 2016 díky probíhajícímu evrposkému šampionátu, z čehož by měl největší radost Jirka), a nakonec je vše trochu jinak.

Trochu víc jinak. A musíme říct, že rozhodně ne špatně jinak. Na červenec je pravděpodobně největším lákadlem Saints Row: Gat Out of Hell, ačkoliv starter pack Paragonu není také od věci. Hra sice ještě nevyšla, ale členství v PS Plus vám zaručí okamžitý přístup do uzavřené betaverze a k tomu tzv. Master Challenges pro tři hrdiny – Murdocka, Rampage a Gadget. Na své si přijdou i milovníci menších her, kteří mohou okusit Furi.

Ani majitelé starší generace nepřijdou zkrátka. Fat Princess a první díl Call of Juarez s podtitulem Bound in Blood rozhodně nezní nikterak špatně. No a pokud jste hrdými majiteli kapesní Vity, můžete si stáhnout Prince of Persia: Revelations a Oershika: Tainted Bloodlines.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama