Kolekce Batmana se odkládá na neurčito
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Batmana se odkládá na neurčito

Kolekce Batmana se odkládá na neurčito

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2016 08:12 4
Reklama

Není to tak dlouho, co jsme psali o remasterech starších dílů Batmana od Warnerů. Ačkoliv je jejím obsahem pouze Arkham Asylum a Arkham City, jednalo se o příjemnou výplň okurkové sezóny, totiž letních prázdnin. Jenže, 29. července jako datum vydání už neplatí.

„Po přezkoumání projektu - totiž toho, v jaké se nachází fázi - se společnost WB Games rozhodla vydání Batman: Return to Arkham odložit, aby tým ve studiu Virtuous Games (studio, které má na starosti samotný remaster, pozn. red.) dostal čas na vyleštění obou her,“ stojí v tiskové zprávě.

Ve Warner Bros. si nestanovili nový termín, přičemž se ho údajně dozvíme, až bude hra stoprocentně připravená. „Víme, že to jsou špatné zprávy, ale cítíme, že čas navíc dopřeje studiu možnost vytvořit ten nejlepší herní zážitek pro naše fanoušky,“ píše se dále.

Z dřívějších zpráv víme, že oba díly poběží na Unreal Enginu čtvrté generace, přičemž znatelný ch vylepšení dosáhnou jednotlivé modely, prostředí či částicové efekty. K těmto informacím je ale komunita skeptická, i proto, že některé rozbory záběrů ukázaly, že remaster mnohdy vypadá hůř než samotný originál. Jestli je toto pravou příčinou zpoždění, se můžeme pouze dohadovat.

Kolekce kromě samotných dvou dílů přinese i všechny jejich rozšíření. Co v ní ale bude chybět, je díl Arkham Origins, který nedělalo studio Rocksteady, nýbrž studio WB Games Montréal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama