Singleplayer Titanfall nebude jako v CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Singleplayer Titanfall nebude jako v CoD

Singleplayer Titanfall nebude jako v CoD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 6. 2016 18:14 2
Reklama

V rozhovoru pro magazín CNET se jeden z vývojářů Titanfall 2 rozhovořil o tom, jaký vlastně bude singleplayer druhého dílu původně ryze multiplayerové akce. Nejdůležitější a prakticky zatím také jedinou známou informací tak nyní je, že kampaň pro jednoho hráče by rozhodně neměla připomínat například sérii Call of Duty, byť o akci hráči jistojistě nepřijdou.

Původní příběhový trailer tomu tak sice příliš nenapovídal, zřejmě se ale nedočkáme klasické adrenalinové jízdy bez začátku a konce. Tvůrci totiž přímo popírají koridorovou akci lemovanou explozemi, testosteronem i výše zmíněným adrenalinem. Naopak, hráči se prý dokonce dočkají i pasáží velmi klidných.

Co si pod tím představit, to je nám zatím neznámou, jako příslib hlubšího zážitku to ale u publika zafungovat jistě může. Otázkou je ale ovšem i to, zda bude singleplayer mít dostatečné publikum na to, aby se podobné experimenty vůbec vyplácely. I tak ale lze odvahu týmu Respawn Entertainment jistě chválit. A jak taková jejich snaha dopadne, to uvidíme již v říjnu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama