Do Zaklínače 3 přibyl level-scaling nepřátel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Zaklínače 3 přibyl level-scaling nepřátel

Do Zaklínače 3 přibyl level-scaling nepřátel

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 5. 2016 14:06 20
Reklama

Společně s vydání druhého datadisku O víně a krvi pro třetího Zaklíanče vyšel i update původní hry na verzi 1.2, který – jak už bývá zvykem – aplikuje všechna neobsahová vylepšení každému, kdo hru vlastní.

Nejvýraznějším prvkem je tzv. level-sacling nepřátel, tedy navýšení výdrže a schopností nepřátelských NPC v návaznosti na to, na kolikáté úrovni se zrovna pohybujete. Po vzoru veškeré předchozí práce CD Projekt RED pak zřejmě nepřekvapí, že tato funkce může být vypnuta i zapnuta kdykoliv se vám zachce, a to i v případě rozehrané hry.

Další novinka pomůže všem, kdo si zamilovali Gwent a lační po všech kartách, které se dají ve hře najít. K tomuto účelu slouží nová kniha – Zázračný průvodce hrou Gwent – ve kterém najdete chybějící karty i s drobnou nápovědou, kde je hledat.

Poslední věcí pak je přepracovaný inventář, na který už pějí ódy recenzenti zmiňovaného datadisku a nic vám nebrání v tom, abyste do přehlednějšího a responzivnějšího menu zabrousili také. K dispozici jsou podkategorie, snazší seřazování věcí, možnost nakupovat chybějící přísady přímo z craftovacího menu (pokud jste právě u obchodníka, samozřejmě) a také nové ikonky, díky kterým na první pohled ihned rozeznáte všechny oleje, karty nebo dekorace.

Vtípkem na závěr je i větička, že patch „řeší problém s Geraltovým oblečením, které se po sexu ne vždycky správně navléklo zpět.“ Tak užívejte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama