Soutěžte o Homefront: The Revolution
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěžte o Homefront: The Revolution

Soutěžte o Homefront: The Revolution

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 5. 2016 09:05 14
Reklama

Ve spolupráci se společností Playman, která u nás distribuuje akci Homefront: The Revolution, vám přinášíme soutěž o pěkné ceny. Playman věnoval do soutěže hry, šátky a trička s motivem ze hry Homefront: The Revolution od Dambuster Studios.

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ

Třikrát sláva soudruzi, splnili jste plán na 150 % a nám se oči plnily radostnými slzami při prohlížení všech vznešených plakátů oslavující jednotu, rovnost a píli dělnického lidu. Ze všech došlých jsme museli vybrat pouhých pět, kterým samotný vůdce, slunce našeho života, zašle odměnu za poctivě vykonanou práci.

1. místo - Martin Sečka, Olomouc

2. místo - Lukáš Dolanský, Velká Dobrá

3. místo - Martin Balda, Tymákov

4. místo - Luděk Štípal, Šenov

5. místo - David Holý, Lučenec

Všem vám děkujeme, jsme zase o krok napřed!

PŮVODNÍ ZNĚNÍ

Vyrobte pro nás propagandistický materiál ve stylu KLDR. Představivosti se meze nekladou, buďte originální a vtipní. Připravte plakát oslavující tři generace Kimů, portrét milovaného vůdce nebo třeba oslavnou báseň velebící ideologii čučche. Inspirovat se můžete také naším videem, v němž jsme sebekriticky odhalili zkorumpovanost kapitalistických médií, které se neštítí v honbě za pokleslými imperialistickými touhami ani těch nejodpornějších morálních poklesků.

O CO SOUTĚŽÍME?

1. a 2. místo: hra pro PC, tričko, šátek
3. místo: hra pro PC, tričko
4. a 5. místo: hra pro PC

CO MUSÍM UDĚLAT, ABYCH VYHRÁL?

Své příspěvky do soutěže posílejte až do pátku 27. května do 12 hodin na mail soutez@hrej.cz a do předmětu nezapomeňte uvést heslo “HOMEFRONT”. Připište také své jméno a poštovní adresu, abychom vám mohli odeslat případnou výhru. E-maily s chybějící poštovní adresou budou ze soutěže vyřazeny. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci společností Burda Praha a Playman a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama