Mod kříží nového a původního Dooma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod kříží nového a původního Dooma

Mod kříží nového a původního Dooma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 5. 2016 08:26 3
Reklama

Může se docela dobře stát, že byste si rádi zahráli nového Dooma, ale z nějakého důvodu vám prostě nesedí a dáváte přednost klasice. Žádný problém, od toho je tu přeci komunita, jejíž šikovní členové už pracují na tom, aby spojili do nejlepší z obou světů.

Mod nazvaný D4D (DOOM(4) for DooM) je dílem čtyř autorů, kteří mají za cíl přenést zbraně z nového Dooma a jejich specifické ovládání do prvních dvou dílů. Jejich počin zatím není hotový, ale vývoj pokračuje rychle. Nové zbraně budou mít sekundární mód střelby a i když se moddeři pokusili respektovat jejich fungování a účinek z pomyslného čtvrtého dílu, vše přizpůsobují potřebám klasiky, aby byla stále stejně dobře hratelná.

Autoři si chtějí pohrát rovněž s krvavostí Dooma a trochu přitlačit na pilu, ne však tak důrazně, jak to činí třeba proslulý Brutal Doom. Je rovněž možné, že bude možné používat dvě zbraně současně, jako to umožnil třeba Wolfenstein: The New Order od MachineGames. Docela živě si dovedeme představit, že se nakonec někdo chopí iniciativy a obsah nového Dooma kompletně přetvoří s využitím enginu id Tech 1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama