Ubisoft videem připomíná Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft videem připomíná Wildlands

Ubisoft videem připomíná Wildlands

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 5. 2016 06:01 5
Reklama

Uplynulé ročníky E3 našeptávají tomu, že i letos svoji konferenci zakončí Ubisoft ve velkém stylu a oznámením dalšího významného titulu. Předpovědi a odhady však ponechme stranou a vzpomeňme si na minulý rok, kdy francouzský vydavatel závěrem této akce představil akci Ghost Recon Wildlands.

Jenže o té jsme toho také od E3 naneštěstí mnoho neslyšeli. Do popředí se zkrátka dostaly značky jiné, nicméně necelé tři týdny před vypuknutím vší té slávy vypouští Ubi do světa nový trailer a hru stylově připomíná.

Ten dvěma a půl minutami efektních záběrů popisuje to, čím postavy hráčů ve Wildlands vlastně budou. Jednotky na hraně zákona operujících specialistů se tak představí kupříkladu jako cestovatelé a cizinci, které v zemi nikoho a bez zákonů nikdo nezná ani neuznává. Budou lovci, dobrodruhy, pozorovateli i soudci, kteří rozhodují o tom, kdo žít bude a kdo naopak nikoli. Hrát přitom půjde jak v kooperaci až ve čtyřech hráčích, tak i osamoceně.

Tak jako tak se bude především jednat o duchy, které nikdo nevidí a kteří především neexistují, byť tomu v traileru všudypřítomné exploze tak úplně nenasvědčují.

Vedle toho se také dozvídáme o plánovaných edicích hry. Vedle klasické edice v krabici i v digitální verzi (s bonusem při předobjednávce) nabídne Ubisoft hned tři verze prémiových edic s názvy The Deluxe Edition, The Gold Edition a The Cavalera Collector’s Case.

První by měla být exkluzivní řetězci Game a nabídne kromě základní verze hry navíc jednu pušku, motorku, trojici exkluzivních emblémů i skinů zbraní, několikero dodatečných možností úprav postav a navrch bonus k zisku zkušenostních bodů. Ve fyzické edici bude tento balík navíc obsahovat i mapu herní Bolívie a CD se soundtrackem ze hry.

Zlatou edici půjde nakupovat na Amazonu a nabídne season pass, který hráčům dá přístup do dvou velkých přídavků a k několika menším doplňkům, kam patří například nové zbraně či vozidla.

A pouze skrze obchod Uplay následně půjde pořizovat edice na obsah nejbohatší – Cavalera Collector’s Case. Herní náplní bude edice identická se zlatou edicí, navrch však nabídne ještě funkční kopii headsetu ze hry (kompatibilní s PC i s konzolemi), velký talisman v podobě lebky kartelu Santa Blanca, trojici pohlednicí, soundtrack, mapu a brašnu.

Všechny tyto edice si můžete prohlédnout v přiložené galerii, nad datem vydání i dostupností u nás však ještě visí otazník. Uvidíme ovšem, jak s tímto nešvarem zamává nadcházející E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama