Tvůrci The Order brzy oznámí nový titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci The Order brzy oznámí nový titul

Tvůrci The Order brzy oznámí nový titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 5. 2016 15:14 7
Reklama

Studio Ready at Dawn se blýsklo (alespoň po grafické stránce) PS4 exkluzivitou The Order: 1886. Ačkoli lze po herní stránce spekulovat o tom, nakolik se jedná o titul kvalitní a nakolik se pod grafickým pozlátkem ukrývá plytká záležitost, tak se i přesto jednalo o hru, jež ve své době vzbudila velikou pozornost.

Největším dílem to samozřejmě bylo jejím vzezřením, jestli ale dokáže tento tým udržet pozornost i po stránce herní, o tom se budou moci hráči brzy opět přesvědčit. Na příští týden se totiž chystá oznámení dalšího titulu tohoto studia.

Zřejmě však nelze očekávat něco podobně velikého, jako byl právě The Order 1886. Důvodem takové domněnky je, že ta další hra má přijít nikoliv v partnerství s gigantem Sony, ale po dohodě s americkým obchodním řetězcem GameStop. A je to právě tato společnost, od které se o plánech oznámit novou hru vlastně dozvídáme.

Tak jako tak by to ale mohlo být příslibem něčeho zajímavého, ať už po stránce herní či grafické co říkáte? Nebo vás snad The Order svým charakterem odradil od jakékoli další produkce tohoto týmu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama