Ride 2 přijede už letos na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ride 2 přijede už letos na podzim

Ride 2 přijede už letos na podzim

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 5. 2016 09:16
Reklama

Navzdory tomu, že si motocyklová závodní hra Ride z loňského roku od italského studia Milestone odnášela z recenzí jen lehce nadprůměrná hodnocení, čeká ji pokračování.

Vývojáři se tento týden pochlubili oznamovacím trailerem, z nějž toho naneštěstí mnoho nevykoukáme, ale video doplnili i první várkou informací. Ride 2 vyjde už na podzim na PC a konzole PlayStation 4 i Xbox One. Nabídnout má zajímavé módy, více než dvě stovky motocyklů, bohaté možnosti jejich úprav a pochopitelně také zcela nové tratě.

Přes 200 motorek bude roztříděno do 15 rozličných kategorií. Pokud jde o okruhy, těšit se můžeme na více než tři desítky tratí v sedmi kategoriích. A co se úprav motocyklů týče, slibují autoři přibližně 1200 součástek, z nichž si budou moci fanoušci jedné stopy vybírat.

První díl dostal v recenzi na Hrej.cz hodnocení 3/5 a Petr Strecker ho tak jako mnoho jiných recenzentů a hráčů přirovnal k méně povedené variaci na Gran Turismo. Hra si ale očividně nevedla v prodejích nijak zle, jinak by se její autoři zřejmě ani nepokoušeli o reparát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama