Letošní závody F1 vrátí nazpět safety car
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní závody F1 vrátí nazpět safety car

Letošní závody F1 vrátí nazpět safety car

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 5. 2016 16:25 9
Reklama

Dnešní pátek se nese ve velkém závodním duchu a po oznámení Ride 2 a WRC 6 a po zprávě o úspěchu The Crew smíme potěšit také fanoušky toho nejrychlejšího, co lze na závodních tratích zažít. I letos totiž vyjde oficiální F1 titul a opět vyjede z dílen Codemasters. Prohlédnout si přitom můžete nejen letošní box art, ale dokonce i první obrázky.

Letošní závody F1 vrátí nazpět safety car
i Zdroj: Hrej.cz

Pohyblivé záběry ze hry jistě přinese nadcházející E3, i tak je ale čím se kochat. Přiložená tisková zpráva pak poodhaluje novinky letošního ročníku, mezi kterými nejvíce ční upravený režim kariéry. Ten nabídne až deset sezón trvající zážitek, během kterého se hráči podívají nejen na dění na trati, ale i mimo ní a chybět nebude ani možnost pendlovat mezi jednotlivými stájemi.

Opětovně pak do hry zavítá safety car (reálný i virtuální) a vzhledem ke změnám v závodu se navíc lze těšit i na nový okruh. Tím bude ázerbájdžánský Baku, jenž byl například dějištěm první mise Battlefieldu 4. Samotná hra se pak vedle dosud nejkomplexnějšího režimu kariéry pokusí zaujmout i úpravami monopostů, jež by měly odpovídat tomu, jak vývoj a testování vozů probíhá v reálu.

Zmiňované obrázky pak představují, kam z technického hlediska hra za rok ušla. F1 2016 vyjde na PC, Xbox One a na PS4 v průběhu léta a jak vidno, rozhodně bude nač koukat. Spatřit tak lze efekty počasí (jež půjdou libovolně nastavovat za pomocí přiloženého editoru), novou městskou trať v Baku a dokonce i novinku v podobě zákulisí týmové stáje. To budou enginem vytvářené lokace, které nabídnou hráčům komfortní zázemí a jež především mají potenciál prohloubit zážitek atmosféry závodních víkendů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama