Letošní ročník WRC slibuje být realističtější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní ročník WRC slibuje být realističtější

Letošní ročník WRC slibuje být realističtější

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 5. 2016 05:42 2
Reklama

Nebýt ve spolupráci s komunitou úzce vyvíjených závodů Dirt Rally, tak by se i snad chtělo zaplakat nad stavem virtuálního rallye závodění. Naštěstí ale situace není tak horká a když se náhodou nevyvede oficiální a licencí FIA ověnčený produkt, tak je tu ještě konkurence. Anebo další ročník. I letos se totiž fanoušci WRC mohou těšit na další díl závodů WRC.

Konkurence již řádí na PC i na konzolích, WRC 6 má přitom stejné plány, nově však dorazí pouze na PS4, Xbox One a na PC. Takže při troše štěstí hráči nenaleznou žádné zásadní kompromisy, a to snad ani v kvalitě.

Tento díl by totiž měl být vyvíjen po vzoru Dirt Rally a tedy v užší spolupráci s fanoušky a především s jejich zpětnou vazbou. Autoři z týmu Kylotonn slibují řadu nových prvků, odhalit však nechtějí zatím nic. Bližšího představení se ale hra dočká již na E3, kde se budou moci hráči přesvědčit o novinkách série i o větším důrazu na realismus.

To má mimo jiné za následek i to, že licence přinese hned 14 kol závodů WRC, mezi které se poprvé ve hře zařadí i zápolení v Číně. Datum vydání je pak naplánováno na letošní podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama