Robotická Souls hra se více ukáže na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Robotická Souls hra se více ukáže na E3

Robotická Souls hra se více ukáže na E3

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2016 11:40 3
Reklama

Po tuhých hrách je teď velká poptávka. Přesvědčilo se o tom i studio Deck13, když vydalo Lords of the Fallen, titul, jenž se silně inspiroval u japonské společnosti FromSoftware. Podobná tématika (pomineme-li podobné mechaniky boje) se ale zdála až příliš očividná i samotným tvůrcům, a tak si řekli, že to zkusí v budoucnosti. Voilá, máme tu The Surge.

Souls hra, která smíchá populární principy s ještě populárnějším exo-oblekem, se dosud ukázala na několika screenshotech a na jednom videu z alfaverze. Dnes vám k tomu všemu přidáme obrázky další dva: „Na obrázcích můžete spatřit bezpečnostní složky, které vám brání v dalším postupu,“ říká o screenshotech Focus Home Interactive, vydavatel hry. „Nepřátelé používají ten samý exo-oblek jako vy, akorát že ten jejich byl stvořen přímo na boj (zatímco hráčův byl původně na práci, pozn. red.), což z protivníků dělá doslova nástroje na zabíjení. Pochopitelně nebudete čelit jen protivníkům velkým jako vy, ale i mnohem větším,“ stojí dále.

Nicméně zajímavější zprávy se dozvíme už za necelý měsíc. Hra by se měla objevit na veletrhu E3, jelikož její datum vydání je předběžně přichystané pro příští rok, a není tak jisté, zda by další étrojku přečkala - tedy zda vyjde do června či nikoliv. Pokud vás The Surge svou tématikou zaujalo, těšit se mohou hráči na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama