Launch trailer oslavuje návrat želvích ninjů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer oslavuje návrat želvích ninjů

Launch trailer oslavuje návrat želvích ninjů

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 5. 2016 15:09 3
Reklama

Kdo by neznal čtveřici mladistvých mutantních želvích ninjů? Každý, kdo vyrůstal v devadesátých letech, byl ovlivněn buď kultovním kresleným seriálem, nebo trojicí celovečerních filmů s prudce klesající kvalitou.

Navzdory nedávným pokusům Michaela Baye zničit dobré jméno želváků za vydatné pomoci Megan Fox, značka si stále ve světě drží svou popularitu. Toho si je dobře vědom vydavatelský gigant Activision, který vlastní práva na videoherní zpracování sympatických obojživelníků a tento úkol svěřil mistrům akčních rubaček, Platinum Games. Ty můžete znát díky jejich práci na Metal Gear Rising: Revengeance, Mad Worldu nebo dvoudílné sérii Bayonetta.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan vycházejí dnes na PC a současnou i minulou generaci konzolí. Při této příležitosti tvůrci vydali i povedený launch trailer, ve kterém uvidíte snad všechny staré známé z želvího univerza. Stylizovaná komiksová grafika i přehnané efekty se ke hře bezesporu hodí a já jako fanoušek, který momentálně jásá, že v Čechách konečně začaly vycházet původní komiksy TMNT, se nemůžu dočkat, až se mi hra dostane do spárů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama