Exkluzivní PS4 thriller se inspiroval Beyond
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Exkluzivní PS4 thriller se inspiroval Beyond

Exkluzivní PS4 thriller se inspiroval Beyond

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 5. 2016 08:27 3
Reklama

O hře Without Memory jsme naposledy psali v dubnu 2014. Ruské studio Dinosaurum Games nás lákalo na exkluzivní interaktivní thriller pro PlayStation 4 ve stylu Beyond: Two Souls od Quantic Dream. Jenže od té doby bylo okolo hry podezřelé ticho, které se podařilo prolomit až nyní.

Without Memory stále žije. Podařilo se to potvrdit serveru GamingBolt, který se spojil přímo s vývojáři a dočkal se kladné odpovědi. Ze hry unikly koncem dubna nové koncept arty (zcela odlišně pojaté než ty dosavadní), které redaktory magazínu GamingBolt přivedly k domněnce, že titul není ztracený, jak se všeobecně předpokládalo. A autoři skutečně v tuto chvíli podle svých slov pilně pracují na ukázkové verzi, kterou by mohli prezentovat vydavateli.

Jinak toho ale o hře stále víle relativně velmi málo. Má jít o psychologický thriller, který pohání Unreal Engine 4. Third person dobrodružství bude vyprávět o tom, jak jediný okamžik může změnit život obyčejné dívky, která se nijak nelišila od svého okolí. Anna se probudí v lese a uvědomí si, že si nepamatuje vůbec nic. Kdo je, kde je, ani co tu dělá. Každý zásah hráče se má ale projevit na příběhu.

Budeme muset přežít, činit těžká rozhodnutí, která nebudou bez následků, a především zjistit celou pravdu. Anna si musí budovat vztahy s dalšími postavami a její osobnost se bude neustále vyvíjet. Vývojáři slibují desítky konců, inovativní quick-time eventy i cestování v čase. Více informací o celém projektu najdete na oficiálních stránkách studia Dinosaurum Games. A třeba David Cage skutečně jednou najde v Rusku schopné následovníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama