Domény k Prey ožívají. Je oznámení na dosah?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Domény k Prey ožívají. Je oznámení na dosah?

Domény k Prey ožívají. Je oznámení na dosah?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 5. 2016 15:05 3
Reklama

Vypadá to, že na E3 se skutečně představí pokračování akce Prey, kterou vydává Bethesda. Předminulý týden jsme psali, že se objevily informace, podle nichž na rebootu pracují autoři Dihonored z Arkane Studios. Teď se přidává další vodítko podporující předchozí zprávy.

Domény prey2.com a prey3.com, které vlastní společnost ZeniMax Media, tedy majitel Bethesdy i Arkane Studios, se nečekaně probudily z dlouhého zimního spánku. Když jednu či druhou stránku otevřete, přesměruje vás web na adresu facebook.com/prey2, která je v tuto chvíli nedostupná. To ovšem neznamená, že se už na sociální síti nekuchtí její profil. Ten může být momentálně skrytý, ale klidně by mohl sloužit pro budoucí odhalení.

Jak už jsme psali před dvěma týdny, autoři Dishonored měli na postu vývojářů vystřídat tým Human Head Studios, který se s Bethesdou rozhádal a vydavatel jej z projektu před lety odvolal. Nedávnou informaci o tom, že se nějaká hra se značkou Prey objeví na E3, přinesly dva na sobě nezávislé zdroje. Prvním byl Jason Schreier z Kotaku, který tvrdí, že má jít o úplně novou hru, která se ani nemusí jmenovat Prey 2.

Podle Schreiera na novince pracuje pobočka francouzského studia, která sídlí v texaském Austinu a založená byla shodou okolností také v roce 2006. Krycí jméno hry je Danielle. Z jiného zdroje se pak měl dozvědět o plánu představit na E3 pokračování Prey web AlienNoire.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama