Persona 5 bude na E3, v září vyjde v Japonsku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona 5 bude na E3, v září vyjde v Japonsku

Persona 5 bude na E3, v září vyjde v Japonsku

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 5. 2016 08:40 1
Reklama

Nejnovější trailer na JRPG Persona 5 potvrzuje, že se bude jednat o jednu z nejstylovějších her tohoto roku. Atlus v něm také odhalil, že hra se chystá na vydání v Japonsku a v červnu se s ní také setkáme na E3, kde bychom se mohli konečně dozvědět něco více o západní verzi, o které zatím vydavatel mnoho neřekl.

Kromě zcela nových záběrů ze hry se můžeme v traileru podívat na tři nové postavy, které se přidají do party hrdinů. Jedna jezdí na motorce, druhá tým podporuje přes počítač a třetí s brokovnicí v ruce má snad nejlepší animaci kritického zásahu všech dob.

Persona 5 bude na E3, v září vyjde v Japonsku
i Zdroj: Hrej.cz

Série Persona letos slaví 20. narozeniny a alespoň v Japonsku vyjde hra ve speciální sběratelské edici se soundtrackem, artbookem a speciálními DLC s oblečením z dílů 3 a 4. Ohledně podobné nabídky pro západní hráče samozřejmě nic nevíme. Poslední informace o anglické verzi pouze slibovaly vydání hry ještě v tomto roce, ale pro více detailů si prostě budeme muset na E3 počkat.

Do té doby vás můžu odkázat na první představení pátého dílu nebo výtah z rozhovorů s tvůrci, kde se o hře dozvíte základní informace. Alespoň, že tu máme ten nový trailer...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama