Vyjde Final Fantasy X/X-2 HD na Steamu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde Final Fantasy X/X-2 HD na Steamu?

Vyjde Final Fantasy X/X-2 HD na Steamu?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 5. 2016 14:38 5
Reklama

Square Enix se docela možná připravuje vydat HD remastery her Final Fantasy X a Final Fantasy X-2 na Steamu. Poukazuje na to objevený záznam v databázi Steamu.

Poprvé jsme o možném vydání desátého dílu populární RPG série a jeho pokračování slyšeli v prosinci, kdy se jméno titulu objevilo na údajném seznamu her připravených na vydání na Steamu. Věrohodnosti údajů ze seznamu přidal fakt, že se na něm objevilo i Everybody's Gone to the Rapture, které mezitím již na PC vyšlo.

O dalších titulech z konzolí jako Journey a Steins;Gate, které také byly na uniklém seznamu, se zatím nic neví, ale Final Fantasy X/X-2 HD Remaster by na sebe pravděpodobně neměl hráče nechat dlouho čekat. Jiné díly ze série se na Steamu již objevily - poslední byl Final Fantasy IX letos v březnu - a Square Enix nejspíše už jen čeká na správnou příležitost.

Bylo by pěkné, kdyby vydavatel stihl do 30. září, kdy vyjde Final Fantasy XV, na Steam uvést zbývající hry z hlavní série - tedy kromě Final Fantasy X/X-2 HD Remaster i Final Fantasy XII, na jehož remaster se také čeká už poměrně dlouho. Ohledně toho ale oficiálně Square Enix nic nenaznačuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama