V Dishonored 2 co-op bohužel nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Dishonored 2 co-op bohužel nebude

V Dishonored 2 co-op bohužel nebude

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 5. 2016 10:11 4
Reklama

Dvě hratelné postavy přímo svádějí k tomu, ale pokračování vrahounského Dishonored nabídlo kooperativní režim pro dva hráče. Bohužel, nic takového na nás čekat nebude, dle výtvarného ředitele Harveyho Smitha není hra na kooperaci mezi dvěma hráči stavěna.

"Naše hra je o sledování, stealthu, vyčkávání a hraní vaším vlastním tempem. Kooperace by to zničila. Možná, že by to někdo zvládl připravit, ale nebyla by to ta hra, kterou chceme představit," řekl Smith v rozhovoru pro Game Informer.

Navíc by kooperace ani nedávala smysl z hlediska příběhu. Corvo, protagonista první hry, a Emily, dcera zavražděné císařovny z jedničky, budou hrou procházet různými cestami, které se nebudou nutně křížit. Vývojáři mezi oběma postavami chtěli udělat více rozdílů než pouhé jiné dovednosti. Corvo je spíše brutální vrah, zatímco Emily je elegantní a tichá vražedkyně. Oba mohou ná vývoj příběhu reagovat jinak, rozhodnout se zabít jiné cíle, případně dosáhnout něčeho jiného. Ve výsledku tak vývojáři chtějí, aby hráči prošli hrou dvakrát, případně vícekrát.

"Udělali jsme ve hře spoustu věcí, kterou nikdo neuvidí. Z toho pohledu vyhazujeme obří kusy odvedené práce. Ale pro nás to znamená, že děláme něco speciálního - při průchodu hrou budete mít pořád pocit, že hra je mnohem větší, než to co děláte.

Dishonored 2 včera dostalo datum vydání. Hra vyjde letos 11. listopadu na PC, PS4 a Xbox One. První delší pohled na hru bychom měli dostat letos na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama