Počet hráčů Divisionu klesl o 80 procent
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Počet hráčů Divisionu klesl o 80 procent

Počet hráčů Divisionu klesl o 80 procent

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2016 16:16 31
Reklama

Ačkoliv je The Division rekordem značky Tom Clancy a stalo se celkově nejúspěšnější novou IP od Ubisoftu, pro většinu z majitelů se dost možná jedná o zklamání. Alespoň by to mohla naznačovat statistika, která se objevila na Redditu.

Zatímco nejvyšší počet hráčů, kteří hru hráli v jeden okamžik na PC, byl druhý den od uvedení na trh 114 tisíc hráčů, po sedmi týdnech je maximum dvacet dva tisíc. Suma sumárum, jedná se o propad o 81 procent. Jistě, můžeme namítat, že to samé se děje s odstupem času u každé hry, ale Division na to jde doslova s raketovým tempem.

Pro srovnání - Dark Souls 3 měli po třech týdnech od uvedení na trh propad o 39 procent, Division za stejnou dobu byl na úrovni 47 procent a zažil tak propad o více jak polovinu. Co za tím může stát? Pravdou je, že se hra potýká s neustálými problémy, tu s cheatery, tu s mazáním uložených pozic, tu všelijaké problémy po patchi.

Někteří uživatelé Redditu podotýkají, že se do hry nepřihlásili právě po tom, co jí cheateři učinili takřka nehratelným. Je otázkou, co to v budoucnosti bude znamenat pro studio Massive, které na problémy nedokáže briskně reagovat, a vypadá to, že se hra potápí sama. Pokud jsou údaje pravdivé, můžeme očekávat, že podobný odliv potkal i konzolové verze. Řekněte nám, a co vy? Vracíte se do ulic New Yorku pravidelně, nebo jste Tomu Clancymu dali prozatím vale?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama