Začněte se těšit na betu Infinite Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Začněte se těšit na betu Infinite Warfare

Začněte se těšit na betu Infinite Warfare

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 5. 2016 12:42
Reklama

Nové Call of Duty nebude ochuzeno o betaverzi, jak už je v podobných případech ostatně zvykem. Jistotu ale přinesly až dnešní fotografie rezervační karty obchodního řetězce Target, kterou zákazník obdrží v případě, že si hru předobjedná.

Na zadní straně se totiž ukrývá kód, který hráči zprostředkuje přístup do multiplayerové bety. Další bonus formou kódu slibuje síť GameStop a i v to to případě půjde velmi pravděpodobně o budoucí betaverzi, i když se o ní prodejce výslovně nezmiňuje a mluví o nějaké blíže neupřesněné “budoucí nabídce”. Zákazníci tohoto obchodu mají kód napsaný na účtence, kterou obdrží při předobjednávce Infinite Warfare.

Už včera jsme psali, že díky exkluzivnímu partnerství Activisionu a Sony, které pokračuje i v tomto roce, měli loni hráči na PlayStationu dřívější přístup do bety Black Ops III. I když není jisté, že by se něco podobného mělo opakovat i v případě Infinite Warfare, je to velmi pravděpodobné. Beta Black Ops II proběhla koncem srpna a je možné, že podobné to bude i letos.

Podle vývojářů ze studia Infinity Ward poběží hra v 60 FPS, což s jistotou platí pro multiplayer a skoro určitě také pro singl. V případě remasteru Modern Warfare počet snímků za sekundu autoři zatím nekomentovali, ale převládá názor, že by 60 FPS mělo být rovněž samozřejmostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama