Battlefield 4 a Hardline rozdají DLC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 4 a Hardline rozdají DLC zdarma

Battlefield 4 a Hardline rozdají DLC zdarma

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 5. 2016 07:13 14
Reklama

V přípravách na oznámení páteho Battlefieldu tento týden v pátek se EA rozhodlo vydat všechna dříve zpoplatněná DLC pro Battlefield 4 a Hardline zdarma. Hráči s oběma hrami se v příštích měsících mohou těšit na pořádný nášup obsahu, který pravděpodobně do her opět hráče přiláká.

Akce nazvaná Road to Battlefield bude pravidelně zpřístupňovat různé obsahové dodatky ke stažení zdarma. Od dneška do 10. května si hráči mohou stáhnout DLC Dragon's Teeth pro BF4, které obsahuje čtyři mapy, herní mód a nový gadget, a Battlefield Hardline: Robbery také se čtyřmi mapami, novým herním módem, zbraněmi a gadgety. Akce platí pro hry na všech platformách, tedy PC (Origin), PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Obě hry se tak až do vydání pátého Battlefieldu budou těšit zvýšení počtu hráčů. Z nedávných statistik vyplývá, že Battlefield 4 se i dva a půl roku po vydání hraje průměrně o polovinu více lidí než zimní Star Wars Battlefront. Zato Battlefield Hardline si mezi hráči moc dobře nevede. Jak moc se na číslech podepíše současná akce?

Jak Battlefield 4, tak Battlefield Hardline jsou momentálně v obchodech na všech platformách zlevněné. Na PlayStation Store například obě hry stojí 270 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama