Remaster CoD4 nelze koupit zvlášť
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster CoD4 nelze koupit zvlášť

Remaster CoD4 nelze koupit zvlášť

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 5. 2016 08:08 16
Reklama

Jak už jsme včera spekulovali, Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered se nebude prodávat samostatně. K dispozici bude jen jako součást bundlu s Infinite Warfare.

Tuto informaci Activison upřesnil v noci na dnešek s tím, že pokud mají hráči o starý díl v nové grafice zájem, musí si připlatit za edici Legacy, Legacy Pro nebo Digital Deluxe. O různých baleních Infinite Warfare jsme se psali podrobně už včera. Remaster z roku 2007 nemají na starost původní autoři ze studia Infinity Ward, ale jiný zkušený tým - Raven Software. Hra nebude ani v krabicové verzi k dispozici přímo na disku, ale budete si ji muset stáhnout v digitální verzi po zadání příslušného kódu.

Vydavatel upřesnil rovněž, že statistiky z původní hry nebude možné přenést do remasterované verze. Budete muset začít pěkně od začátku. Statistiky nebude novinka sdílet ani s Infinite Warfare. Původní levelovací systém ani dedikované servery však hře chybět nebudou. Oprášený titul bude obsahovat multiplayerové mapy Crash, Backlot a Crossfire, na oznámení zbývajících sedmi si ale musíme ještě počkat. Má jít ale podle autorů o ty nejoblíběnější z původní hry.

Otázkou je, zda se na rozhodnutí Activisonu neprodávat Modern Warfare Remastered samostatně, může časem něco změnit. Moc bychom se ale nedivili, kdyby se dodatečně hra objevila i jako standalone digitální kousek. Možná se jen chtěl vydavatel ujistit, že na podzim skutečné novince starší příbuzný v prodejích nezatopí, což be nevypadalo dvakrát dobře. K dispozici je konečně i první várka oficiálních screenshotů a také srovnávací videa, díky nimž můžete lépe posoudit, jaký pokrok grafika za bezmála dekádu učinila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama