MP Infinite Warfare i na cizích planetách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MP Infinite Warfare i na cizích planetách

MP Infinite Warfare i na cizích planetách

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 5. 2016 08:48 2
Reklama

A s tématem Call of Duty se nerozloučíme ani v další novince. Mohlo se zdát, že jsme si včera na konto Infinite Warfare řekli první poslední, a přeci tomu taky není. Vývojáři se podělili o další informace a také první várku oficiálních screenshotů.

Dozvěděli jsme se například, že DLC pro Infinite Warfare budou nejdříve vycházet na PS4 a až po uplynutí měsíční časové exkluzivity se dočkají i hráči na PC a Xboxu One. Opakuje se tak situace jako v případě Call of Duty: Black Ops III a dohoda Sony s Activisionem v tomto směru pokračuje. Japonský výrobce informaci potvrdil na PlayStation Blogu.

Původně to přitom byl Microsoft, kdo profitoval z obdobného partnerství, a Xbox byl v tomto duchu primární platformou série Call of Duty. Sony se pochlubila, že dohodu s Activisionem jí pomohl uzavřít předchozí úspěšný exkluzivní obsah pro Destiny od stejného vydavatele. Hráči na PlayStationu měli také dřívější přístup do bety Black Ops III, nicméně není jasné, zda by se něco podobného mělo opakovat i v případě Infinite Warfare.

Ve včerejším živém streamu padly i nové informace na konto multiplayeru. Dočkali jsme se třeba prvního obrázku, který se váže k vylepšenému Zombies módu. Někteří lidé spekulují, že čísla na obrázku odkazují k roku 1985. I když se Infinite Warfare odehrává v budoucnosti, nebylo by to poprvé, kdy Zombies mód autoři situovalo do jiného údobí. Autoři slibují, že tento režim bude unikátní a jiný než obvykle a nemá přímou souvislost se stejnojmenným módem od vývojářů z Treyarchu. Ukrývá podle nich rovněž množství easter eggů.

Tento mód se prvně objevil ve World at War z roku 2008 od studia Treyarch. Tentokrát si na něj poprvé troufnou Infinity Ward. O něco podobného už se pokoušeli Sledgehammer Games s variací Exo Zombies v Advanced Warfare z roku 2014.

Co se normálního multiplayeru týče, mapy jsou situované i na jiné planety než Země a přinejmenším jedna nás zavede rovněž na vesmírnou stanici. Autoři slibují do kampaně vesmírné souboje stíhaček i boj muže proti muži v nulové gravitaci. Není ovšem jasné, zda se tyto novinky promítnou také do hry pro více hráčů. Více informací o Infinite Warfare se máme dozvědět v červnu na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama