U4 obsahuje easter egg, který vás dostane
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka U4 obsahuje easter egg, který vás dostane

U4 obsahuje easter egg, který vás dostane

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 5. 2016 12:43 12
Reklama

Pokud se nechcete připravit o překvapení, raději si na tuhle novinku nechte zajít chuť. Jestliže ale stejně jako my nedokážete zvědavost udržet na uzdě, vězte, že studio Naughty Dog má pro své fanoušky v Uncharted 4: A Thief's End nachystaný easter egg, po kterém už by bylo vyloženě mučení, kdyby Sony v blízké době neoznámila pokračování… Crashe Bandicoota!

Neříkejte, že jsme vás nevarovali! Neodhalíme vám žádný zásadní spoiler, který by se týkal příběhu, ale ten moment možná raději prožijete sami, abyste si ho mohli vychutnat naplno. V každém případě, někdy v počátečních částech hry narazíte na situaci, kdy si Nate a Elena doma zahrají na původním PlayStationu plošinovku Crash Bandicoot z roku 1996, která kalifornské vývojáře z týmu Naughty Dog proslavila. Jestli tohle není další z dlouhé série náznaků, že je na spadnutí oznámení nějakého pokračování, nebo alespoň remaku, pak už nevíme.

Pokud jste se někdy s Nathanem při jeho dobrodružstvích pořádně zapotili, nadešel čas odplaty. V tomto momentu à la Inception to bude pro změnu slavný dobrodruh, kdo okusí, jaké to je čelit virtuálnímu příkoří. Nevíme, jak vám, ale nás se takovýhle odkaz na originální PlayStation a jeho maskota vážně líbí. Teď už jen aby někdo ze Sony korunoval tohle soustavné napínání a naznačování třeba na E3 ohlášením, že se Crash konečně vrátí. Ratchet & Clank mu koneckonců solidně umetli cestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama