Souhrn informací o CoD: Infinite Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souhrn informací o CoD: Infinite Warfare

Souhrn informací o CoD: Infinite Warfare

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 5. 2016 14:53 8
Reklama

Call of Duty a Uncharted. Nic jiného dnes zřejmě internet řešit nebude. A to nám ještě hezkých pár nových zpráv o těchto dvou sériích chybí. Teď se ale budeme věnovat prvně jmenovanému titulu. Informací na konto Infinite Warfare totiž rychle přibývá.

Hráči se chopí postavy kapitána Reyese, pilota, který řídí jednu z posledních pozemských válečných lodí jménem Retribution. V jeho kůži povedete zbytky koaličních sil proti nelítostnému nepříteli v kampani, která vás protáhne celou sluneční soustavou. Infinite Warfare se odehrává v blíže neupřesněné budoucnosti, kdy Země vyčerpala svá nerostná bohatství v důsledku populační exploze a kvůli nenasytnému průmyslu. Obyvatelé Země jsou odkázáni na kolonie, které v naší sluneční soustavě těší suroviny na cizích planetách a asteroidech.

Právě boj o tyto kolonie a bohatství, které představují, se stane předmětem budoucího sporu. Dostanou se totiž do hledáčku militantních radikálů, kteří se je pokusí ovládnout. Naším nepřítelem se stane uskupení známé jako Settlement Defense Front nebo zkráceně The Front, které tvoří skupina vzbouřenců, jež se odštěpila od United Nations Space Alliance v době, která předchází událostem Infinite Warfare. Patová situace trvá několik let až do chvíle, kdy se vztahy nepřítelem zhorší natolik, že celá soustava stojí na pokraji války.

Nedílnou součástí kampaně budou vesmírné souboje. Samotná loď Retribution bude sloužit jako domov vás i vaší posádky. Hráč ale bude moci pilotovat i stíhací stroj pojmenovaný Jackal (Šakal).

O multiplayeru se máme více dozvědět v budoucnu, což platí pro mapy i módy. Vydavatel ale slibuje další evoluční krok v pohybovém systému Call of Duty a podle GameSpotu se můžeme dočkat více vertikálně orientovaných map ve stylu Titanfallu. Součástí hry má být i nový kooperativní Zombie mód s novým příběhem, unikátními herními prvky a mechanismy.

Tisková zpráva tvrdí, že Infinite Warfare redefinuje celou značku, ale současně se vrací ke kořenům epických bitev dvou armád. Navzdory tomu má jít o něco, co jsme v sérii Call of Duty dosud neviděli. Hratelnost má být povědomá, ale kulisy úplně nové a neokoukané, stejně jako zbraně a nejrůznější futuristické vybavení. Hráč podle autorů pocítí tíži zodpovědnosti, kterou přináší velení.

Pokud máte zálusk na bundle Infinite Warfare a Modern Warfare, připravte si alespoň 90 eur, tedy v přepočtu asi 2434 korun. V USA bude mimochodem stejná verze stát 80 dolarů. Platí to pro Legacy Edition a Digital Legacy Edition - obě obsahují Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered. Digital Deluxe Edition, která navíc nabídne season pass, už stojí 100 dolarů, respektive 110 eur, tedy v přepočtu necelé 3 tisíce korun. Zatím nejluxusnější představená verze se jmenuje Legacy Pro Edition a kromě obou her a season passu se může pochlubit i steelbookem, soundtrackem a dalšími digitálními předměty. Activision si za ni řekl o 120 dolarů a kupodivu 120 eur, tedy v přepočtu asi 3245 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama