GT Sport a The Last Guardian vyjdou letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GT Sport a The Last Guardian vyjdou letos

GT Sport a The Last Guardian vyjdou letos

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 4. 2016 08:44 3
Reklama

I když se v posledních měsících opakovaně spekulovalo o tom, že některé z exkluzivních titulů pro PlayStation 4 budou nakonec odloženy na příští rok, přinejmenším her Gran Turismo Sport a The Last Guardian se to týkat nemá.

Vyplynulo to z rozhovoru, který dal viceprezident evropské herní divize Sony Philippe Cardon magazínu Challenges.fr. Ten fanoušky ujistil, že značku PlayStation čeká skvělý rok, pokud jde o software i hardware. Zmínil samozřejmě chystaný headset PlayStation VR, vydání Uncharted 4, které už je na spadnutí, a kromě toho na rok 2016 potvrdil i výše zmíněný spin-off závodní legendy a dlouho odkládaného duchovního nástupce her ICO a Shadow of the Colossus.

O akci Horizon Zero Dawn od nizozemského studia Guerrilla Games naneštěstí nepadla ani zmínka, což jen podporuje dohady z více zdrojů, podle nichž letošní rok robotičtí dinosauři zmeškají. O možném odkladu Horizon Zero Dawn jsme psali minulý týden a následně tuto informaci komentovali jako relevantní i další lidé. Spekulace o možném odkladu GT Sport na rok 2017 se objevila už v polovině března. Nicméně ta nevylučovala možnost, že beta se spustí ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama