Odhalí MS novou edici Xboxu na E3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalí MS novou edici Xboxu na E3?

Odhalí MS novou edici Xboxu na E3?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2016 15:21 8
Reklama

Pokud se blogger Brad Sams nemýlí a má dobré zdroje informací, tak si Microsoft na E3 veze překvapení v podobě dvou velkých oznámení týkajících se samotného hardwaru Xbox One. Řeč je prý o novém hardwaru samotné konzole i o novém ovladači.

Případná podoba konzole však zůstává nejistá a netušíme tak, zda má jít o revizi, či zda se má jednat o silnější verzi konzole. O té se ostatně delší dobu spekuluje v souvislosti nejen s Xboxem. Sams v tu chvíli cituje (a recykluje) označení Elite, kterým se v minulosti označovala dražší edice Xboxu 360 a nově také novější edice Xbox One, jež přišla s ovladačem uzpůsobeným potřebám náročnějších hráčů a s hybridním diskem. Na fórech NeoGAF se navíc před dvěma dny objevil obrázek, jenž by měl napovídat existenci odlehčené verze Xboxu.

O té se ale ostatně hovoří již dlouho a je jen otázkou, zda s touto spekulací souvisí i avizované oznámení. Pokud ne, ta by se přeci jen mohlo dít něco zajímavějšího. Na bližší odhalení si ale zřejmě budeme muset počkat až do první poloviny června, kdy E3 v americkém LA opět vypukne.

V případě ovladače by pak mohlo jít možná o revizi pouze barevnou. Opět ale musíme jedním dechem dodat jediné – snad až do E3 se bude jednat o prosté spekulace a na něco oficiálního si ještě budeme muset tak jako tak počkat.

O čem ale Sams píše dále a co takřka hraničí s jistotou je to, že Microsoft i nadále plánuje zkoumat další možnosti interakce ekosystémů Xbox One a Windows 10. Zřejmě tak lze vyhlížet další vlnu spolupráce těchto dvou dosud relativně dost oddělených systémů a kdoví, třeba se hráči dočkají i nějaké širší formy kompatibility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama