Takhle se hraje nový Doom v singlu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle se hraje nový Doom v singlu

Takhle se hraje nový Doom v singlu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 4. 2016 09:42 10
Reklama

Lidé z Bethesdy si sedli na hodinu před kameru a představili, jak se vlastně hraje jejich nový Doom v singleplayeru. Pokud vás Doom zajímá, rozhodně si udělejte na video čas, dozvíte se v něm, v čem je Doom stejný jako jeho předchůdci i v čem všem se od nich liší.

Největší změny zaznamenal vývoj hráče a jeho schopností. Tam, kde původní Doom nabízel pouze větší a silnější zbraně, nový Doom přináší poměrně hluboké systémy úpravy a upgradování zbroje, modifikací zbraní i schopností pomocí ďábelských run. Každá mise pak nabízí i možné výzvy - úkoly, za jejichž splnění hráči získají body na upgradování své výzbroje.

Další z novinek jsou podtřídy jistých nepřátel. Například takový Mancubus se objeví v podobě s plamenometnými děly místo rukou, později v pekelné úrovni vykoukne i Cyber-Mancubus s pláty na těle a plasmovými kanóny. Tím by mohl konečný počet nepřátel docela narůst.

Co zůstalo při starém je například fakt, že není třeba zbraně nabíjet. Veškerou munici, kterou máte k dispozici, můžete vystřílet najednou a zachovat si tak momentum akce. Zůstávají také barevné klíče, které otevírají dveře a další části úrovní a dočasné powerupy, které dokážou v hektických bojích pomoci. Nakonec i BFG zůstala věrná svému předobrazu z klasických Doomů.

Celý záznam streamu je v současné chvíli dostupný na YouTube. Doom jako takový vychází 13. května, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama