Mody pro Fallout 4 na PS4 a XO jsou skoro tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Fallout 4 na PS4 a XO jsou skoro tu

Mody pro Fallout 4 na PS4 a XO jsou skoro tu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 4. 2016 10:29 3
Reklama

Dlouho očekávaná a opakovaně odkládaná podpora modifikací pro Fallout 4 na konzolích se konečně blíží. Majitelé Xboxů One se dočkají už v květnu, hráči na PlayStationu 4 pak o měsíc později, tedy v červnu.

Ale ani PC verze nepřišla zkrátka, pokud jde o novinky. Bethesda se pochlubila, že oficiální modovací nástroj nazvaný Creation Kit už je k dispozici v otevřené betě. S prvními krůčky při tvorbě vašich vlastních modů vám pak pomůže Creation Kit Wiki. I když o výtvory fanoušků nebyla na PC nouze ani dosud, lze předpokládat, že nástroje přímo od vývojářů šikovnou komunitu ještě víc povzbudí.

Pokud jde o oficiální podporu modifikací, naposledy ji ještě v únoru Bethesda slibovala na začátek dubna, přičemž konzole měly podle Todda Howarda následovat. Zdá se tak, že vývojářům práce odsýpá víceméně podle plánu. Možnosti modifikací a Creation Kitu představuje také nové video, kterým se vydavatel pochlubil během noci na dnešek. Vypadá to tedy, že to autoři myslí s jejich rozvojem opravdu vážně. O PC scénu starosti nemáme. Uvidíme, jak se ale uživatelský obsah zabydlí na konzolích, kde jde stále o raritu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama