Sledujte nové záběry z Quantum Break
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry z Quantum Break

Sledujte nové záběry z Quantum Break

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 2. 2016 13:41 8
Reklama

Quantum Break vyjde již počátkem dubna a vedle oznámení PC verze a jejích HW nároků jsme se v uplynulém týdnu dozvěděli také o cross-buy a cross-save funkcionalitě. A nyní se na hru můžeme podívat ještě jednou, tentokráte v nových záběrech přímo ze hry.

Ty pocházejí z Xboxové verze hry a představují rovnou sedm minut záběrů ze hry. Video odhaluje například lokaci univerzity, kde si Remedy neodpustili referenci na svoji minulou tvorbu – Alana Wakea. Na univerzitní půdě ukázka představuje jednu z časových hrátek hry – ozvěnu minulosti.

Hlavní hrdina se tak může podívat na to, co se v dané lokaci odehrávalo před jeho příchodem, a hráčům se tak dostane originálním způsobem nápovědy o tom, kterým směrem se mají dále vydat.

Hrátky s časem se pak představují i v dalších záběrech a nelze tak než jedním dechem varovat před případnými spoilery. Komentované video poodhaluje představování jednotlivých gameplay prvků – na ty budou hráči přicházet spolu s hlavním hrdinou, a pokud se tak nechcete připravit o jakékoli překvapení, tak se raději mějte na pozoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama