Titanfall 2 má údajně vyjít ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 má údajně vyjít ještě letos

Titanfall 2 má údajně vyjít ještě letos

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 2. 2016 09:49
Reklama

Tvrdí to alespoň společnost MacFarlane Toys, která slíbila vydat akční figurky s tématem hry letos po boku nové hry. Firma Todda McFarlana oznámila v tiskové zprávě, že titul samotný i její hračky dorazí na trh v zimě 2016.

Až dosud nebylo přesnější datum vydání známé a z finančních zpráv vyplynulo jen to, že by měl druhý Titanfall vyjít do konce března 2017. Z nedávného rozhovoru s hlavním scénáristou, kterým je Jesse Stern, jsme se dozvěděli, že pokračování akce od Respawn Entertainment se pochlubí klasickou kampaní pro jednoho hráče a že společnost Lionsgate TV chystá televizní seriál na motivy hry.

Na základě informací od MacFarlane Toys se redaktoři serveru GameSpot obrátili na EA, zda může vydavatel informaci ohledně data vydání potvrdit. Z Electronic Arts přišla odpověď, která říká, že hračky inspirované Titanfallem skutečně dorazí na trh už letos v zimě. Hra samotná ale zatím nemá stanovené datum vydání. Lze ovšem vcelku úspěšně předpokládat, že jde o pouhou formalitu a titul se skutečně začne prodávat logicky ve stejnou chvíli jako akční figurky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama