Quantum Break vyjde současně na PC i XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantum Break vyjde současně na PC i XO

Quantum Break vyjde současně na PC i XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 2. 2016 14:10 5
Reklama

Respektovaný německý magazín GameStar přinesl informaci, že novinka od Remedy vyjde ve stejný den na PC jako na konzoli Xbox One. Navzdory několika náznakům přitom až dosud platilo, že 3rd person akce z Finska je xboxová exkluzivita.

AKTUALIZACE

Server GameSpot potvrdil předchozí informaci. Společnosti Microsoft a Remedy Entertainment oficiálně ohlašují PC verzi hry Quantum Break, která vyjde ve stejný den jako ta pro Xbox One, tedy 5. dubna. Zatím není jasné to, zda port pro Windows vznikl přímo v kancelářích finských autorů, anebo se o něj postarala nějaká externí firma.

Verze pro Xbox One bude navíc obsahovat hru Alan Wake a obě DLC - The Signal a The Writer. Kdo si hru předobjedná ve vybraných obchodech (třeba digitálně přímo na Xbox Storu), obdrží rovněž spin-off Alan Wake's American Nightmare. Microsoft také chystá nový bundle s konzolí.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Hra má podle GameStaru vyjít 5. dubna nejen na Xboxu One, ale také na PC. O tom, že by novinka od Remedy Entertainment mohla na PC zamířit, jsme přitom naposledy psali jen před pár týdny, když se tato verze objevila v databázi brazilské ratingové komise.

GameStar údajně informaci o tom, že hra vyjde ve stejný den na konzoli i pro Windows, obdržel během preview eventu přímo od vývojářů z Remedy. Magazín později tuto zprávu ze svého webu stáhl, nicméně tento krok už lavinovému šíření informace nemohl zabránit a může být dokonce chápán jako důkaz, že jde o pravdivou zvěst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama