Pochopení Dark Souls vám vydělá tisíce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pochopení Dark Souls vám vydělá tisíce

Pochopení Dark Souls vám vydělá tisíce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 2. 2016 11:50 17
Reklama

Fanoušci chápající příběh Dark Souls mají možnost snadného výdělku. Bandai Namco, vydavatel hry, slibuje 10 tisíc dolarů tomu, kdo opravdu chápe a srozumitelně vysvětlí příběhové pozadí série hardcore RPG.

Jako podklad her ze série Dark Souls se postupně vytvořilo velice hluboké a temné příběhové podhoubí. Fanoušci určitě uznají, že je svět hry poměrně komplikovaný a interpretace toho, co se v něm děje, nepatří k těm nejjednoduším (což lze ostatně v souvislosti s jednotlivými díly série říct o čemkoliv). 10 tisíc dolarů rozhodně není malý peněžní obnos, vítězův výtvor navíc značně pomůže nováčkům zorientovat se. I to by mohlo přispět k dalšímu růstu hráčské základny u připravovaného třetího dílu.

Akce dostala název My Dark Souls Story a soutěžící smí využít screenshotů, gameplaye nebo concept artů. První příspěvky už uchazeči o odměnu na YouTube zveřejnili, nicméně na vyhlášení vítěze si ještě nějakou chvíli počkáme. Ty nejpopulárnější z nich můžete zhlédnout níže. Další najdete přímo na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama