V únoru začíná Walking Dead: Michonne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V únoru začíná Walking Dead: Michonne

V únoru začíná Walking Dead: Michonne

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 2. 2016 15:49 3
Reklama

Pokud se nemůžete dočkat třetí sezóny epizodické adventurní série The Walking Dead od Telltale Games, jistě vás potěší, že vám dlouhou chvíli už brzy ukrátí vydání první epizody nové minisérie s podtitulem Michonne.

První díl vyjde už 23. února, potvrdili vývojáři. Hra nejprve zamíří na platformy PC, Mac, PS3, PS4, X360 a Xbox One a o dva dny později pak dorazí také na mobilní systémy iOS a Android. Debutová epizoda se jmenuje In Too Deep a hlavní hrdinka Michonne se v ní spolu s Petem a jeho skupinou plaví na lodi The Companion okolo pobřeží ve snaze najít další přeživší a zásoby. Zoufalé volání o pomoc je přivede na místo hrozného masakru, který pro ně bude mít zásadní následky.

Druhá epizoda minisérie se bude jmenovat Give No Shelter a její vydání je naplánované na březen. Závěrečná třetí část nazvaná What We Deserve by pak měla podle autorů vyjít někdy v dubnu. Videohra od Telltale má vnést více světla do toho, proč hlavní hrdinka chyběla v komiksové sérii Roberta Kirkmana mezi čísly 126 a 139.

“Během tří epizod minisérie hráči zjistí, co odvedlo Michonne pryč od Ricka, Ezekiela a zbytku její skupiny. A také to, co ji přivedlo zpátky,” slibují Telltale. Prvních pět minut ze hry představí vývojáři na svém kanálu na YouTube už tuto neděli.

Všechny tři epizody se budou prodávat za 15 dolarů, tedy v přepočtu asi 360 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama