Sekáček z Bloodborne můžete mít i vy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekáček z Bloodborne můžete mít i vy

Sekáček z Bloodborne můžete mít i vy

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 2. 2016 07:28 9
Reklama

Pokud ve vás dřímá skrytý lovec bestií, ale nevíte, kde si opatřit potřebné vybavení, nezoufejte. Parta kreativních kovářů ze seriálu Man at Arms, který běží na YouTube, dokáží naplnit všechna vaše očekávání. Jen mějte na paměti, že šourající se a hudrující shrbené postavy nemusí být hned zombie, ale třeba váš společensky unavený soused.

Mistři kovadliny vyrobili čepel Saw Cleaveru, nejtypičtější zbraň Bloodborne známou z mnoha propagačních materiálů, z kusu železniční koleje a rukojeť z železné trubky. Funkční maketa zbraně obsahuje i otočný čep, díky kterému lze zbraň transformovat do její delší podoby, přesně jako ve hře. Sílu zbraně následně otestovali na plastovém kanystru, spreji s pěnou na holení a falešné zombie hlavě. Sekáček obstál na výbornou a poradil si se jmenovanými materiály bez problémů.

Série Man at Arms se již v minulosti zatoulala do vod videoherní zábavy. Kromě Saw Cleaveru z Bloodborne dokázali vytvořit například Geraltův meč ze série Zaklínač, Linkův štít z Legend of Zelda: Ocarina of Time nebo třeba Oathkeeper Keyblade z Kingdom Hearts. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama