Měnit grafiku Division lze i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Měnit grafiku Division lze i na konzolích

Měnit grafiku Division lze i na konzolích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 2. 2016 12:03 19
Reklama

Nebývá zvykem, že by na konzolích šla upravovat vizuální kvalita her za účelem zvýšení výkonu, ovšem jak to tak vypadá, Ubisoft v tomto ohledu půjde se svým The Division proti proudu. Hráči tak budou moci údajně vypínat některé z efektů a výsledkem by měl být vyšší framerate hry.

Jmenovitě je řeč o nasvícení hry, ostrosti obrazu a chromatické aberaci. První dvě zmiňované položky jistě není třeba nijak dále rozvíjet, ta poslední pak má za úkol rozostření okrajů obrazovky. Někomu to může vyhovovat, někomu ne, vývojáři tak naštěstí přenechávají hráčům právo volby. Vedle toho také půjde ve hře schovat HUD, čímž by vývojáři jistě rádi docílili hlubšího zážitku ze hry.

Stranou pak samozřejmě stojí PC platforma, na kterou vývojáři vždy pohlíželi jako na něco zcela odlišného a odtud také pramení podstatně bohatší možnosti úprav vzhledu hry. A tam to zatím vypadá na výbornou – naše společné první dojmy pocházely mimo jiné i z PC, kde hra běhala překvapivě svižně (hardwarové nároky čtěte zde).

Tak jako tak, PC i konzolovou verzi hry si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet již 8. března. Už nyní se ale můžete podívat na naše Hrajte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama