Módní návrhář chválí Lightning z FF XIII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Módní návrhář chválí Lightning z FF XIII

Módní návrhář chválí Lightning z FF XIII

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 1. 2016 10:45 8
Reklama

Jarní kolekce značky Louis Vuitton si svoji tvář nenašla ve světoznámé modelce, ale v hrdince Final Fantasy XIII, růžovovlasé Lightning. Chladná bojovnice je prý "perfektním modelem, který vyjadřuje témata, která kolekce Series 4 vyjadřuje".

Krátký trailer z prosince ukázal Lightning ve skutečných oděvech, které značka momentálně prodává. Nyní se objevily nové fotografie a výtvarný ředitel značky Nicolas Ghesquière se vyjádřil, proč si zvolili právě Lightning.

"Pokud posuneme obraz hrdinek, či to, co může představovat povahu ženy, jejíž činy mohou být tak odvážné, že se stane lepší a ikonickou, uvidíme, že se virtuální entita propojuje se základními principy Louis Vuitton."

"Lighting je perfektní avatar pro globální hrdinnou ženu a pro svět, ve kterém jsou sociální média a komunikace dokonale propletené s každodenním životem," řekl Ghesquière na konto bývalé vojandy. "Ona je také symbolem nových obrazových procesů. Jak můžeme vytvořit obraz, který jde nad rámec klasických principů fotografie a designu? Lightning stojí v čele nové éry vyjadřování."

Tecuja Nomura, který stojí za návrhem protagonistky Final Fantasy XIII, je ze spolupráce s módní značkou nadšený: "Tato kolaborace není pouhé promo hry. Je to velká čest, že postava dostala nabídku od světoznámé značky. Dodalo to Lightning nový dech."

Je docela zajímavé, že to není poprvé, co se postava z Final Fantasy XIII stala modelem skutečné módy. V dubnu 2012 hrdinové Final Fantasy XIII-2 na sebe oblékli pánské oblečení od značky Prada. V galerii se můžete podívat jak na fotky z kolekce Louis Vuitton, tak i na starší modely od Prady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama