Vtipný trailer láká na vydání Just Cause 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vtipný trailer láká na vydání Just Cause 3

Vtipný trailer láká na vydání Just Cause 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 11. 2015 15:48 4
Reklama

No tak dobře. Technické problémy Just Cause 3 nás sice trochu rozhodily, ale pokud můžeme usuzovat z posledního traileru, hra nás bude bavit. Vlastně bychom si ji teď hned zahráli, pokud bychom měli tu možnost. Protože prostě milujeme EXPLOZE!

Už pár měsíců jsme měli neodbytný pocit, že Just Cause 3 bude hlavně o destrukci a výbuchy v něm budou hrát hlavní roli. A hádejte co? Je to tak. Pojem explozivní akce dostává s upoutávkou na Just Cause 3 úplně nový rozměr.

Zarapujte si s námi do rytmu sklady, která by neměla chybět na soundtracku hry. Bez ní už si ani nedovedeme zkázu na fiktivním středomořském ostrově Medici, kam se Rico Rodriguez vypraví tentokrát, představit.

Co je ale na launch traileru nejzajímavější, na svědomí ho má jeden z fanoušků. Square Enix coby vydavatel vyzval hráče, aby mu s videem pomohli a zachytili akci, energii a atmosféru Just Cause 3. Vítězem této soutěže, do které se zapojilo více než 1200 lidí, se stal uživatel s přezdívkou CoolTwinSkittles a jeho výstižná kreace.

Za svůj výkon se dočkal nejen uznání a zviditelnění, ale i cen v hodnotě 5 tisíc dolarů. Vybrat vítěze prý nebylo lehké, ale CoolTwinSkittles si Square Enix získal především svým humorem.

Just Cause 3 vychází už zítra a hned zítra se na něj také podíváme ve vysílání HrejTV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama