Čeká nás remaster Demon's Souls?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čeká nás remaster Demon's Souls?

Čeká nás remaster Demon's Souls?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 11. 2015 14:09 12
Reklama

PlayStation Experience je za rohem a hráči akčních RPG od FromSoftware mají důvod, proč se těšit. Právě tam by se totiž mohlo dojít k oznámení, na které čeká spousta příznivců náročných her.

Oficiální účet hry Bloodborne na Twitteru sdílel nevinný obrázek, který si fanoušci tvorby japonského vydavatele vyložili přinejmenším jako teaser na remaster hry, která před šesti lety odstartovala návrat hardcore RPG. Na fotce se nad vyskládanými obaly ke hře Bloodborne se schovává krabička s PS3 verzí Demon's Souls. Proč? To samozřejmě nevíme, ale omyl či náhoda to nebude.

Ačkoliv japonští vývojáři nedávno vydali rozšíření The Old Hunters pro Bloodborne a momentálně (snad) dokončují práce na Dark Souls 3, které by zároveň mělo být posledním dílem v sérii. Své další projekty studio zatím neoznámilo a sám tvůrce Souls série Hidetaka Mijazaki se nebrání nápadu pracovat na sci-fi hře v "soulsovském stylu".

Prostor pro remaster Demon's Souls tedy je. Vývojáři už v případě Dark Souls II: Scholar of the First Sin pro Xbox One a PS4 zvládli hru předvést na konzolích v 1080p a 60 FPS, takže případný remaster by se mohl dočkat stejně kvalitní péče.

Na druhou stranu se mezi hráči objevují názory, že by se za tweetem mohlo skrývat blížící se oznámení Demon's Souls 2, pokud se dřívější prohlášení vztahovalo pouze na sérii Dark Souls.

Možné je ledasco, ale něco se na nás určitě chystá. Sobotní konference Sony v rámci PlayStation Experience tak může být opravdu zajímavá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama