MGS V odhaluje jedno ze svých tajemství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MGS V odhaluje jedno ze svých tajemství

MGS V odhaluje jedno ze svých tajemství

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 11. 2015 12:16 5
Reklama

Metal Gear Solid V je obrovskou hrou a jako taková v sobě pochopitelně ukrývá mnoho tajemství. Jedním takovým je například dataminerem vyhrabaná skrytá cutscéna, jež se týká jaderných hlavic. Tu se však nikomu nepodařilo ve hře spustit a bylo tedy otázkou, zda vůbec něco takového lze.

Na oficiálním Twitteru hry se však před dvěma dny objevily indicie toho, jak tuto událost ve hře spustit. Zapojit se však musí celá komunita. Pro daný region, server a platformu totiž nesmí v online složce MGS V existovat žádné jaderné zbraně – jejich aktuální počet se nyní v pravidelných intervalech objevuje na citovaném Twitteru. Podmínek je však více a je třeba také mít například splněnou 31. misi a hráči nesmí ani žádnou takovou zbraň vyrábět.

Celé to přitom vyznívá jednoduše jako poměrně komplexní sociální experiment – dokážou všichni hráči spolknout svá ega a zbavit se ceněných jaderných zbraní, nebo něco takového nezvládnou a jedno z největších tajemství pátého Metal Gear Solid zůstane utajeno i nadále?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama