Far Cry Primal se ukáže na The Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry Primal se ukáže na The Game Awards

Far Cry Primal se ukáže na The Game Awards

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 11. 2015 14:37 8
Reklama

Nadějná pravěká survival akce v otevřeném světě nás láká na své atypické prostředí. A už brzy se podíváme, jak vypadá v akci. Představit by se měla prostřednictvím gameplay videa na vyhlašování cen pro nejlepší videohry roku 2015.

Ubisoft upřesnil, že Primal je jednou deseti z exkluzivních premiér, kterou avizoval organizátor akce Geoff Keighley. Měli bychom tak mít stále na paměti, že nemusí jít nutně o úplně nové hry, ale spíše videa a oznámení související s tituly, o jejichž existenci už víme. The Game Awards se budou předávat příští týden, přesněji 3. prosince. V redakci v tuto chvíli diskutujeme o možnosti, že bychom vám opět nabídli přenos z akce s českým komentářem.

Primal, který vychází už v únoru na PS4 a Xbox One a na PC o měsíc později, nás vezme v kůži lovce Takkara do doby kamenné, kde bude naším prvořadým úkolem přežít a obstát tváří v tvář nelítostné přírodě a místním predátorům. Svět v roce 10 tisíc před naším letopočtem má být tím největším adrenalinovým zážitkem v sérii Far Cry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama