Podívejte se na mapu z Just Cause 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na mapu z Just Cause 3

Podívejte se na mapu z Just Cause 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 11. 2015 17:05 5
Reklama

Mapa v Just Cause 3 od Avalanche Studios bude pořádný macek. Titul, který vychází už 1. prosince, se pochlubí světem o rozloze okolo 400 čtverečních mil. Hodně se spekuluje o tom, zda jde o vůbec největší podobný virtuální hřiště.

Obdobnou rozlohu jako třetí díl měla i dvojka z roku 2010. Novinka je ovšem podle vývojářů a těch, kteří už ji měli možnost vyzkoušet, orientovaná hodně vertikálně a podle toho je zvolen i design mapy. Díky tomu je tak možné, že v členitém terénu fiktivního středomořského ostrova Medici hlavní hrdina Rico Rodriguez nachodí nakonec mnohem víc kroků v honbě za diktátorem Di Ravellem, který jeho rodné zemi železnou rukou vládne.

Dvojice obrázků u této novinky zachycuje jednak detail lokace Baia a potom celou mapu oddálenou na maximum, abyste si mohli udělat představu, jak detailní svět je a jaký zlomek rozlohy jedna taková jeho část představuje. Celá mapa je dokonce tak velká, že se nevešla na jediný screenshot, a výsledný obrázek tak musel být poslepován z několika obrazovek.

Pro srovnání je k dispozici i mapa z druhého dílu, která nicméně co do podrobností nebyla zřejmě ani zdaleka tak detailní jako novinka. Na první pohled Just Cause 3 nabízí mnohem více vodních ploch, ale do rozlohy se zřejmě počítá jen souš, takže to by nemělo hrát roli. Obě mapy navíc nejsou ve stejném měřítku, takže na nějaké přesné srovnání je třeba si ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama