Battlefront představuje trojici nových módů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront představuje trojici nových módů

Battlefront představuje trojici nových módů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 10. 2015 08:48 10
Reklama

Vývojáři z DICE se rozhodně nechtějí spokojit s tím, že by si hráči stěžovali na jednotvárnost Battlefrontu, a tak se nás trojicí nově odhalených módů snaží přesvědčit, že se v jejich novince určitě nudit nebudeme.

Beta nebyla co do nabízeného obsahu zrovna nejpestřejší, ale to jí lze jen stěží vyčítat, pokud by si vývojáři chtěli úmyslně schovat to nejlepší až do plné hry. Variabilitu Battlefrontu by měly podpořit tři nově představené módy nazvané Hero Hunt, Droid Run a Cargo. Společně s několika novými obrázky se můžeme nyní těmto novinkám podívat na zoubek blíže.

Hero Hunt, o kterém už se v posledních dnech proslýchalo, je mód, který sobě postaví jednoho hráče v kůži hrdiny proti sedmi dalším hráčům, kteří mu půjdou po krku. Pokud hrdina padne vaší rukou, nastoupíte na jeho místo. Kdo si povede v roli známé postavy nejlépe, vyhraje.

Cargo je variací Battlefrontu na Capture the Flag. V základnách Rebelů i Impéria se nachází cenný náklad, který je potřeba ubránit a naopak ukořistit ten soupeřův. Klasický mechanismus ozvláštnili vývojáři tím, že není třeba mít vlastní náklad v základně, když chcete skórovat tím, že přitáhnete domů ten soupeřův.

Droid Run autoři popisují jako nevypočitatelný a rychlý mód, v němž hráči zápasí o kontrolu nad nezbednými droidy. Na rozdíl od klasického souboje o vytyčené území nebo statické body na mapě ale bude tento režim neobvyklý v tom, že tři droidi budou stále v pohybu. Akce tak bude podle DICE mnohem dynamičtější než třeba v případě tradičního Conquestu.

Nově představené režimy doplní už známé módy jako Walker Assault, Blast, Drop Zone, Supremacy, nebo Fighter Squadron.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama