Ark: Survival Evolved se prodává skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ark: Survival Evolved se prodává skvěle

Ark: Survival Evolved se prodává skvěle

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2015 14:50 10
Reklama

Prodat dva miliony kopií hry je obrovský úspěch a je to zároveň taková cifra, které mnozí vývojáři ani vydavatelé mnohdy nejsou schopni naproti vlastním očekáváním a analýzám dosáhnout.  Tvůrcům Ark: Survival Evolved se to podařilo za čtyři měsíce od vydání hry, a to dokonce ani nemluvíme o vydání plné verze.

Ark: Survival Evolved je totiž stále ještě součástí Early Access programu a do vydání finální verze zbývá ještě mnoho času (datum je zatím stanoveno na červen 2016). I tak ale vývojáři zvládli oslovit skutečně úctyhodné množství fanoušků, v rámci nehotových her je takovýto výsledek ještě o to obdivuhodnější.

A tato cifra ještě jistě významně poroste – do konce roku by hra totiž měla ještě zamířit do preview programu na Xbox One. Červnové datum vydání by se pak mělo týkat nejenom těchto dvou citovaných edicí, ale také verze pro PlayStation 4.

A co na Ark říkáte vy? Měli jste možnost si tuto hru vyzkoušet, nebo snad dinosauří tématika říznutá dávkou sci-fi a MMO není vaším šálkem kávy a raději se se svojí fantazií držíte poněkud více při zemi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama