Kolekce Uncharted bude celá v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Uncharted bude celá v češtině

Kolekce Uncharted bude celá v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 9. 2015 16:02 17
Reklama

Remasterovaná trilogie Uncharted: The Nathan Drake Collection pro PS4 měla původně obsahovat jen jediný titul s českou lokalizací, a sice trojku s podtitulem Drake's Deception, která vyšla už na PS3 v češtině. Nakonec ale bude všechno jinak.

Oproti původním plánům totiž budou mít české titulky všechny tři díly, tedy i Drake's Fortune a dvojka s podtitulem Among Thieves. Náš hektický týden tak uzavírají skvělé zprávy od české pobočky Sony. “Fanoušci titulů lokalizovaných do českého jazyka se mohou těšit na tři dobrodružné výpravy světoběžníka Nathana Drakea s českými titulky,” napsal lokální PR manažer značky PlayStation Jakub Holý.

“Jsme nesmírně rádi, že můžeme všem milovníkům Nathana Draka, ale i těm, kteří se na tuto herní legendu teprve chystají, přinést úplný zážitek ze hry díky lokalizaci. Pevně věříme, že si tuto hru nenechá ujít žádný fanoušek PlayStation 4,” uvedl Jakub Holý s tím, že další podobné dobré zprávy na sebe zřejmě nenechají dlouho čekat. “Portfolio her s českou lokalizací budeme rozšiřovat i nadále a už teď můžeme slíbit, že se hráči mají na co těšit i v příštím roce,” dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama