FIFA 16 představuje novinky v kariéře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 16 představuje novinky v kariéře

FIFA 16 představuje novinky v kariéře

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 9. 2015 15:14 1
Reklama

Nejen ženské týmy, ale i další novinky si na hráče chystá letošní díl fotbalové série FIFA. Změny v singleplayerové kariéře představuje krátké video, které EA Sports dnes vydali.

Novinky se dotknou jak hráčského, tak i manažerského módu. V letních měsících si hráči budou moci ještě před začátkem sezóny přijmout pozvání do tří z devíti možných před-sezónových turnajů v Asii, Evropě, Latinské Americe a Severní Americe. V těchto zápasech si hráči budou moci ozkoušet nové taktiky a sestavy týmu. Výhry z těchto zápasů se pak připočtou k rozpočtu následující sezóny.

Manažéři budou moci trénovat své svěřence mezi zápasy, aby jim zlepšili statistky a pomohli v rozvoji. Každý týden si hráči budou moci zvolit až pět členů týmu a přiřadit jim specifické tréninky zaměřené na určité atributy.

Mezi dalšími novinkami nalezneme třeba prodloužení krátkodobých půjček z tří na šest měsíců, realističtější rozpočty na transfery hráčů a upravené hodnoty hráčů dle současných údajů, neomezené střídání v přátelácích a další.

FIFA 16 vychází už 24. září na PC a konzole současné i minulé generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama