Destiny dnes představí nový endgame mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny dnes představí nový endgame mód

Destiny dnes představí nový endgame mód

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 9. 2015 08:40 3
Reklama

Komu by nestačil raid King's Fall, ten si v The Taken King bude moci smlsnout na dalším endgamovém módu, který se jmenuje Court of Oryx.

Pokud se o Destiny zajímáte, nejspíše víte, že většina nového obsahu z The Taken King se nachází na obří lodi Dreadnaught, se kterou přiletěl do naší sluneční soustavy Oryx, otec Croty a samozvaný hivský bůh s napojením na temnotu.

Příběhové mise v rozšíření se budou zřejmě týkat potlačení invaze takenů, Oryxových jednotek, raid pak dle jména značí finální konfrontaci s Oryxem, ale stále ještě zbývají různí generálové a vojevůdci nepřátelské armády. Právě s těmi si guardiani budou moci poradit na Oryxově dvoře uvnitř Dreadnaughtu.

Court of Oryx možná trochu zní jako Prison of Elders, ale vývojáři slibují, že to tak vůbec nebude. Jednou z odlišností je fakt, že souboje s bossy v Court of Oryx se budou odehrávat formou Public Eventů přístupných přes Patrol mód.

Teoreticky se tak soubojů s bossy může zúčastit více "náhodně" shromážděných hráčů podobným stylem, jako se dosud ničí Walker Tank v Kosmodromu. Hráči však budou moci bossy sami vyvolávat a to v různých kombinacích a podmínkách.

Zdá se, že se nová aktivita váže na dřívější slib, že Dreadnaught bude plný tajemství k odhalení a dokážu si představit, že se brzy po vydání hráči pustí do hledání způsobů, jak vyvolat různé náročné boss fighty.

Více se o Court of Oryx dozvíme dnes při živém streamu na Twitchi v 20.00 našeho času, kdy vývojáři novinku blíže představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama