Infection se zřejmě vrátí do Halo: TMCC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infection se zřejmě vrátí do Halo: TMCC

Infection se zřejmě vrátí do Halo: TMCC

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 8. 2015 15:09 1
Reklama

Populární mód Infection, který se poprvé objevil v Halo 3 v roce 2007, se zřejmě vrátí zpět v podobě herní varianty pro Halo: The Master Chief Collection. Poměrně jasně to naznačil post na stránkách Halo Waypoint, který probíral zařazení nových módů do téměř rok staré kolekce starších Halo titulů.

Infection se objevil vedle Halo 3 také v Halo: Reach. Jeho obdoba jménem Flood se hrála rovněž v Halo 4. V podstatě jde o hru na babu, kdy jeden hráč na začátku každého kola je nakažen infekcí a tím, jak postupně likviduje jednoho protivníka za druhým, se rozrůstá pole infikovaných, zatímco "přeživší" se pochopitelně snaží zůstat nenakaženi co nejdéle.

Tým 343 Industries rozšiřuje nabídku módů v Halo: The Master Chief Collection skoro každou chvíli, takže návrat mimořádně populárního módu není žádným překvapením. Co tak trochu překvapením je, vzhledem k nadcházejícímu Halo 5: Guardians, je krátká zmínka v tom samém postu, která se váže k novému obsahu pro TMCC. Je zřejmě příliš optimistické mluvit o možnosti návratu Halo Wars, ale člověk se může občas zasnít, no ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama